Onze partners

AG INSURANCE

AG Insurance is één van de grootste Belgische verzekeraars. Meer dan 4.000 gespecialiseerde medewerkers stellen al hun expertise ter beschikking. In een verzekeringswereld in volle evolutie, steunt AG Insurance op waarden als soliditeit en zekerheid, zodat u de toekomst met alle vertrouwen tegemoet kan zien.

Als leider in de tweede pijler, biedt AG Employee Benefits oplossingen op maat voor aanvullende pensioenen en collectieve verzekeringen gezondheidszorg en gewaarborgd inkomen.

http://www.aginsurance.be/

CERAN

Een nieuwe manier om talen te leren!  
Wilt u uw professionele kennis over een specifiek domein verrijken en delen met anderen terwijl u uw bestaande communicatievaardigheden in een andere taal verbetert? Schrijf u dan in op onze tweede serie van 4 thematische lunches die zowel door een expert als een taalleraar begeleid worden (€ 500 / 4 lunches).  

Het belang van ervaring!  
CERAN, specialist op het vlak van intensieve taalcursussen in complete onderdompeling, gaat hiervoor in zee met ACERTA, HR-dienstengroep. We verwelkomen u graag tussen 12.00 u. en 14.00 u. op een lunch in het Nederlands rond HR-topics, in de lokalen van het VBO, hartje Brussel!

Meer info, klik hier !

http://www.ceran.com/nl

SDWORX

SD Worx biedt in 27 Europese landen dienstverlening in Payroll, HR en Tax & Legal. 2.000 medewerkers bedienen 50.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening, loonadministratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent maandelijks 1.300.000 lonen en heeft kantoren in België, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. SD Worx is mede-oprichter van de Payroll Services Alliance.

http://www.sdworx.be/